ŠOK SNIMAK IZ AMERIKE! Prelepu studentkinju gumeni METAK POGODIO U LICE, pogledajte JEZIVE POSLEDICE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 13:16

ŠOK SNIMAK IZ AMERIKE! Prelepu studentkinju gumeni METAK POGODIO U LICE, pogledajte JEZIVE POSLEDICE (VIDEO)

Podelila sve na društvenim mrežama.

Studentkinja koja radi u muzičkoj industriji prošle je subote bila na protestu u policijskoj upravi La Mesa u okrugu San Diego, jedan u nizu koji su se dogodili u SAD-u nakon ubistva Džordža Flojda.

Zile Segura (21) podelila je na društvenim mrežama kako joj je bilo na protestu i pokazala kako izgleda nakon što je dobila gumeni metak u glavu.

- Mislim da dosta nas glumi aktiviste, no ja se ne želim više da se pretvaram. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stvari moraju da se promene i ja želim da budem deo toga. I ja sam tamnoputa pa je to i za mene lično - ispričala je za Zile koja je na protestu bila s prijateljicom Zoe.

Poručila je kako je protest bio miran, no da je policija nekoliko sati kasnije počela da tera demonstrante suzavcem i da ih gađa gumenim mecima. Jedan je nju pogodio ju je u usnu.

- Okrenula sam se i videla policajca na krovu, gledali smo se u oči, a on je zatim zapucao - priseća se.

Studentkinji je usna nateknula, ali kaže kako je zahvalna što je metak pogodio nju, a ne trudnicu koja je stajala blizu nje. Iskustvo je podelila na TikToku, pa je pokazala povredu.

Na kraju snimka pozvala je sve koji su je pogledali da "počnu da obraćaju pažnju" i da "preuzmu veću ulogu u borbi protiv sistema".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.