ŠOK PRIZNANJE! Abazović ipak ima kriptovani telefon: 19. avgusta ću pobrojati imena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 18:27

ŠOK PRIZNANJE! Abazović ipak ima kriptovani telefon: 19. avgusta ću pobrojati imena (VIDEO)

Ja sam bio sa Milojkom Spajićem član vlade i uvek razmenim mišljenje sa ljudima, a nismo preterano pričali o politici. Spreman sam za saradnju sa svima koji žele dobro Crnoj Gori, naglasio je premijer Dritan Abazović odgovarajući na pitanja novinara u Baru.

- Biće izbori, možda i parlamentarni, cilj je da sarađujemo, da budemo solidarni i radimo dobre stvari za državu - kazao je on.

Nije hteo da govori o Krivokapićevom komentaru i istakao je da svako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima pravo na svoje mišljenje.

Kazao je da mu je bilo zadovoljstvo da porazgovara u Dubrovniku i razmeni mišljenja sa Ratkom Kneževićem.

- Podelili smo razmišljanja o nekim procesima u Crnoj Gori. Razgovarao sam sa dosta ljudi koji su bili u Crnoj Gori kao i sa porodicama iz Dubrovnika. Treba da pravimo mostove saradnje i da razvijamo odnose - naglasio je Abazović.

Naveo je i da nikad u životu nije tražio telefon ni od članova porodice, a ne kriptovani telefon.

- Znamo za koga radi M portal. Mene ne zanimaju obračuni sa klanovima, a ova država ima prioritet da se odbrani od jednog klana koji je aktivan i koji destabiliše Crnu Goru. Neće poći puno vremena, a 19. avgusta ću pobrojati imena koji destabilišu Crnu Goru - naglasio je on.

Naveo je da je kriptovani telefon dobio od prijatelja koji nije član kriminalne grupe.

- Nikad ga nisam koristio jer je za mene komplikovan. Prijavio sam Upravi policije da ga posedujem - istakao je on.

Poručio je da će nastaviti borbu za slobodnu Crnu Goru.

- Ruka pravde neće stati. Imaće neko da nastavi ovu borbu i da izvedu do kraja. Raduje me da je prestala priča o Temeljnom ugovoru i da pričaju o kriptovanim telefonima. Imamo svi konja za trku, a izjava urednika Nacionala treba da brinu one koji danas pišu o meni. Pukanić je žrtva špercera cigareta i iz naše zemlje - dodao je predsednik Vlade.

Istakao je i da evropsku Crnu Goru destabilišu oni koji nisu mogli da postignu rezultate evo 30 godina.

- Osuđujemo svaki ratni zločin na svim ljudima bez obzira na nacionalnost. Istoričari nek se bave onim što se desilo na teritoriji CG. Mislim da postoji potreba da se oko svega napravi problem, ali veliki broj građana razume šta stoji iza toga - naglasio je Abazović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.