SNS spremna za izbore, sve zavisi od Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SNS spremna za izbore, sve zavisi od Kosova"

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je na skupu naprednjaka u Zemunu da bi, pošto ih opozicija traži, što se njega tiče bili raspisani izbori, piše Blic.

Ovaj list navodi i da je Vučič poručio i da se ne vodi interesima zemlje i Srba na Kosovu i dodaje da konačna odluka o ovom važnom pitanju, ipak, nije doneta.

To piše današnji "Blic" i dodaje da konačna odluka o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << važnom pitanju, ipak, nije doneta.

O vanrednim parlamentarnim izborima govori se u političkim kuloarima već duže vreme, a njihovi najglasniji zagovornisi su, što se SNS-a tiče, ministar policije Nebojša Stefanović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, piše list.

Na skupu SNS-a o izlasku na birališta govorio je i Vučić, a kako je "Blicu" potvrđeno iz tri izvora, rekao je i da će ako izbora bude, biti pozvani "posmatrači, ali i kontrolori izbora iz sveta".

Vučić je otprilike rekao: "Opozicija traži izbore i ja bih im lično dao da nije u pitanju interes Srbije i narod na Kosovu. Pošto ih traže, ako se slože neke stvari, a da ne bude protiv interesa Srbije, daćemo im izbore. I ne samo to. Pozvaćemo sve moguće posmatrače i kontrolore izbora iz sveta i koga oni hoće, pa da vidimo ko će pobediti. Kad ih pobedimo, a biće teško, opet će posle svega pričati da su bili neregularni", otkriva izvor "Blica".

Sagovornici lista kažu i da se tokom obraćanja članstvu, šef SNS-a osvrnuo i na odnos opozicije s nekim diplomatskim predstavništvima.

- Jer njih zanima samo mišljenje ambasada, kako da napune džepove. Obećavaju svašta samo da nas sklone. Ja neću sve da dam od države kako bismo bili vlast - rekao je sagovornik "Blica".

Na sastanku je bilo prisutno oko 3.000 članova i funkcionera SNS-a, a sem izbora, tema je bila i predstojeća poseta predsednika Rusije Vladimira Putina.

Na skupu u hali "Pinki" govorio je i Stefanović koji je, upitan da li je bilo reči o eventualnim vanrednim izborima, odgovorio da o svemu treba da se razmisli i da treba gledati šire interese, a ne samo interese stranke.

- Mi smo uvek spremni za izbore, ali je pitanje da li je to u ovom trenutku dobro za Srbiju. Trenutno obilazimo stranačke odbore po Srbiji, a kad budemo imali konkretno mišljenje i saznanje o tome šta je najbolje za Srbiju, obavestićemo o tome javnost. Želimo da u razgovoru s narodom dođemo do najvažnijih stvari - poručio je Stefanović, prenos list.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

OTKRIVAMO Šta je Vučić poručio naprednjacima u Zemunu

Izvor: Blic, 12.Jan.2019

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je na skupu naprednjaka u Zemunu da bi, pošto ih opozicija traži, što se njega tiče bili raspisani izbori, da se ne vodi interesima zemlje i Srba na Kosovu. Ipak, konačna odluka o ovom važnom pitanju nije doneta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.