SNS U VRANJU POČEO KAMPANJU! VUČIĆ: Neću da vas lažem, kao oni što vam kažu glasajte za nas, biće vam bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS U VRANJU POČEO KAMPANJU! VUČIĆ: Neću da vas lažem, kao oni što vam kažu 'glasajte za nas, biće vam bolje'

Prvi veliki miting naprednjaci održavaju u Vranju, a sve detalje i ključne poruke sa ovog skupa možete videti u nastavku

Srpska napredna stranka na čelu sa liderom i predsedničkim kandidatom Aleksandrom Vučićem zvanično je započela izbornu kampanju sa juga Srbije..

18.51 - Premijer Srbije i Lider SNS Aleksandar Vučić izašao je na binu a potom je usledio gromoglasan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aplauz okupljenih.

- Mi znamo kakav nam je cilj, a taj cilj nije ni lični ni partijski, to je interes Srbije - rekao je na početku obraćanja Vučić.

- Moj odgovor svima onima koji prizivaju ukrajinsk ili makedonski scenario je jasan - ne dam vam da sruštite Srbiju, nisam vas se uplašio!

- Neću da vas lažem, kao oni što vam kažu 'glasajte za nas, biće vam bolje' - neće! - biće nam bolje samo ako mi radimo više, brže, bolje - poručio je lider SNS.

On se zahvalio penzionerima i otkrio da će plate i penzije biti značajnije povećane.

Lider SNS rekao je da ne zna koliko će izbornih krugova da bude, s obzirom na to da iza njegovih političkih protivnika ne stoji narod, nego moćnici.

- Ko im plaća ova tri meseca kampanje - upitao je Vučić.

18.30 - Ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS, treći govornik na skupu, poručio je da Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ne kandiduju političari, već narod Srbije.

- Vučić na svom putu ne sme da stane, a mi moramo da mu pomognemo - istakao je Dačić.

- Vi Vranjanci znate da se ovde kaže 'u Vranje nema laganje', zato poručujem ovim drugima da nema potrebe ovde da dolaze - podvukao je Dačić.

- Unapred kažu da će izgubiti izbore, unapred prete ukrajinskim ili makedonskim scenarijima, ali zato ćute o Kosovu i Metohiji, ćute o ustaštvu u Hrvatskoj, ćute o tužbi BiH...  - rekao je Dačić.

- Pobeda Vučića je garancija da sve ono što je urađeno neće biti izbrisano gumicom. Za razliku od njih, mi imamo olovke, kojima ćemo ih pobediti - naveo je Vučić.

- Pozivam sve simpatizere SPS da glasaju za Aleksandra Vučića - istakao je Dačić.

18.23 - Drugi govornik na velikom mitingu SNS u Vranju je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Prvi političar koji je dezentralizovao Srbiju je Aleksandar Vučić, da pare ne ostaju samo u Beogradu, nego dolaze u Vranje, u Niš, u Leskovac. I zato sam siguran da ćemo mi da pobedimo - rekao je Palma.

- Zato što je Aleksandar Vučić napravio dobre odnose sa Kinom, sa Rusijom i sa celim svetom... Zato ćemo da pobedimo - podvukao je Palma.

- Hajde da im pošaljemo poruku ko će da pobedi... Jače, brže, bolje - pozvao je Palma okuplje da aplauzom daju podršku Aleksandru Vučiću.

18.18 - Okupljenim simpatizerima SNS prva se obratila potpredsednica stranke Marija Obradović.

- Ovi su izbori laki samo za one koji gube, a mi nismo ti - poručila je ona i dodala:

- Treba nam pobeda u prvom krugu, treba nam jer volimo Srbiju!

On je rekla da je dosovske kandidate ujedinila mržnja prema Aleksandru Vučiću.

- Pobeda bilo kojeg kandidata osim Aleksandra Vučića, poraz je za Srbiju - podvukla je Obradović.

Inače, neposredno pre početka mitinga, građani i simpatizeri SNS masovno su pristigli u halu u kojoj se održava prvi veliki skup naprednjaka.

Podsetimo, predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković, danas je raspisala predsedničke izbore i oni će biti održani 2. aprila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ: Znamo cilj, ali NEĆE BITI LAKO

Izvor: OkRadio.rs, 02.Mar.2017

Na mitingu predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića u Vranju, posle nastupa njegovih koalicionih partnera koji su trajali nešto manje od sat vremena, govorio je i sam Vučić, oko 18:50 minuta. On je rekao da SNS i on lično „znaju kakav nam je cilj, a on nije ni lični ni partijski, već...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.