SNIMAK IZ SAD ZAPREPASTIO SVET: Razularena masa linčuje ženu u kolicima! Onda kreće NEVEROVATAN obrt (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 14:55

SNIMAK IZ SAD ZAPREPASTIO SVET: Razularena masa linčuje ženu u kolicima! Onda kreće NEVEROVATAN obrt (VIDEO)

Veoma brzo video se proširio preko društvenih mreža.

Društvene mreže su se usijale nakon objavljivanja snimka na kojem se vide osobe koje su deo protesta zbog ubistva Džordža Flojda od strane američkih policajaca, a koji navodno pljačkaju prodavnicu i tuku ženu u invalidskim kolicima.

Na snimku koji je najviralniji, vidi se Afroamerikanac koji gura ženu i udara je u glavu nekoliko puta, zatim se čuju povici da žena navodno poseduje nož i da ubada ljude.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Neko od okupljenih protestanata je iskoristio aparat za gašenje požara i ženu u invalidskim kolicima isprskao.

Veoma brzo video se proširio preko društvenih mreža, a mnogi su osudili divljačko i sramno ponašanje demonstranata. Sa druge strane, mnogi su ukazivali na zadivljujuću hrabrost nepokretne žene koja se suprotstavila rulji koja je proteste iskoristila za uništavanje i pljačku lokalnih prodavnica.

Međutim, priča je dobila dramatičan obrt kada su se pojavili novi snimci na kojima se vidi nepokretna žena koja zapravo - nije nepokretna.

Na snimku koji je navodno nastao nekoliko sati kasnije, žena u kolicima, koja se predstavlja po imenu Dženifer, govori da je probala da zaustavi pljačkaše, a da su je oni napali od pozadi, vukli za kosu, udarali po glavi i licu, isprskali biber sprejom i apratom za gašenje požara.

A onda je kamera uhvatila kadar na kojem Dženifer ustaje iz kolica i približava se jednom protestantu na ulici koji pažljivo odmiče od nje, navodno, jer je u ruci i dalje držala nož.

Društvene mreže su se usijale od komentara, i dok je mnogi osuđuju, ima i onih koji tvrde da je imala dovoljno hrabrosti da se suprotstavi razbojnicima, ali i dalje nikome nije jasno zašto se kreće u električnim invalidskim kolicima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.