SNAŽNA EKSPLOZIJA GASA U ENGLESKOJ: Ima mrtvih i ranjenih, 20 stanova u plamenu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 20:45

SNAŽNA EKSPLOZIJA GASA U ENGLESKOJ: Ima mrtvih i ranjenih, 20 stanova u plamenu! (VIDEO)

Odjeknuo je jak prasak

Najmanje jedna osoba je poginula, a tri su povređene, od kojih dve teže, u snažnoj eksploziji gasa i velikom požaru koji je izbio u stambenom bloku u engleskom gradu Bedfordu.

Kako navodi Bi-Bi-Si, troje povređenih je prebačeno u bolnicu. Među njima je i vatrogasac, koji se nagutao dima nakon eksplozije gasa. Lokalna policija potvrdila je da je jedna osoba poginula.

Prema navodima lokalnog policijskog zvaničnika, moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da će se broj poginulih povećati narednih dana kako službe za hitne slučajeve budu pretraživale lice mesta. Vatra je zahvatila 20 stanova, prenosi Bi-Bi-Si.

Svedok Aleks Feltam rekao je da je čuo "jak prasak" i da je uništen krov stambenog bloka. Požar se, kako je naveo, brzo proširio.

BONUS VIDEO: Ruska vojska objavila zvanične snimke osvojenog Lisičanska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.