SMRZNUĆETE SE: Još danas se kuvamo, a onda OGROMNE padavine, u nekim delovima zemlje čak i SNEG (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRZNUĆETE SE: Još danas se kuvamo, a onda OGROMNE padavine, u nekim delovima zemlje čak i SNEG (FOTO)

Veliki temperaturni šok

Prema prognozi meterologa na području Srbije u narednom periodu se očekuju obilne padavine.  Nakon dužeg perioda toplog vremena i temperatura preko 20 stepeni, od nedelje nas očekuje nagli pad temperature, pa ćemo iz prolećnih jakni odmah uleteti u zimske.

MOŽDA ŠIRE VIRUS, A NISU NI SVESNI: Od epidemije boginja najugroženije OVE GENERACIJE

Većinu mesta očekuje od 20 do 30 mm, a na istoku i jugoistoku Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 40 mm, lokalno i preko 60 mm.

U utorak (24.10.) na planinama oko i iznad 1000 m se očekuje vlažan sneg uz formiranje snežnog pokrivača.

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 28. oktobra, u nedelju će jutro biti sveže, ponegde sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Uveče i noću na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U sredu slabljenje i postepeni prestanak padavina.

Od četvrtka suvo, u jutarnjim satima hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, dnevna temperatura u manjem porastu.

Na Zlatiboru se u ponedeljak i utorak očekuje jako hladno, temperature će biti prave zimske, (6 i 8 C), dok se do kraja nedelje očkuje razvedravanje.

Na Kopaoniku će tokom cele naredne nedelje biti jako hladno, temperature neće prelaziti 8 stepeni, dok će u utorak temperatura biti samo jedan podeok iznad nule.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.