SMRAD JE NEVEROVATAN Nevreme napravilo haos u Nišu - mini jezera na svakom koraku, klinika pod vodom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 18:43

"SMRAD JE NEVEROVATAN" Nevreme napravilo haos u Nišu - mini jezera na svakom koraku, klinika pod vodom (FOTO)

Posle nevremena koje je protutnjalo Nišom pojedine ulice ostale su pod vodom zbog ogromnih padavina

Dugo očekivana kiša konačno je pala oko 16 sati na jugu naše zemlje, tačnije u Nišu, dok nije izostao ni grad. Međutim, koliko god da su stanovnici uživali u rashlađenju, izgleda da ih je sada zadesila druga muka, jer je već nakon 10 minuta od padavina napravljen "potop" u tom gradu.

. Kružni tok kod Delta planeta pretvoren je u mini jezero.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kako se vidi, naime, na video snimcima koji se dele na društvenim mrežama, određene ulice nakon pomenutih pljuskova i kiše sada su potpuno potopljenje, pa vozila koja se kreću tim putevima jedva prolaze, dok ni pešacima nije ništa lakše.

U Ulici Nikole Pašića palo je drvo. Dve ogromne grane otkinute su u toku jednočasovnog nevremena i sa platana na Bulevaru Nemanjića kod "Delte".

I u drugim delovima i objektima u tom gradu slična je situacija, pa je identičan prizor usnimljen i u niškoj dečijoj klinici, gde je voda dostigla čak pola metra.

Ovo je dečija klinika, voda pola metra. pic.twitter.com/7tLehzVb9a

— Jelena Miloševic (@JelMilosevic) July 2, 2022

Pored ulica i klinika, kiša je haos napravila i u jednoj hali u ovom gradu, a o čemu takođe svedoče snimci koje su iznenađeni ljudi pravili na licu mesta, a potom podelili na internetu.

"Voda je u hali. Smrad je neverovatan", piše jedan korisnik.

Вода је у хали. Смрад је невероватан. Брука је огромна свакако.😢 pic.twitter.com/3G95ueNbIN

— Срђан Деда Томић (@dekasrdja) July 2, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.