SMEHOTRES U KONTRAVIZIJI: Pristalice opozicije napale Vučića jer je oduzeo imovinu Iliji Kolarcu zbog podrške protestima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEHOTRES U KONTRAVIZIJI: Pristalice opozicije napale Vučića jer je "oduzeo imovinu Iliji Kolarcu zbog podrške protestima" (VIDEO)

Još jedna neverovatna anketa "Kontravizije"!

Ovoga puta pristalice opozicije napravile su politički problem od "činjenice" da je predsednik Aleksandar Vučić "oduzeo imovinu Iliji Kolarcu (1800-1878) zbog toga što je podržao proteste".

Svi znamo da je Ilija Milosavljević Kolarac bio srpski trgovac i zadužbinar iz 19. veka, ali za anketirane prolaznike to očigledno nije bio problem da pokrenu hajku na Vučića.

- Ne komentarišem, mislim da se sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna. Korupcija - kaže jedan anketirani mladić na pitanje šta misli o tome što je "Vučić oduzeo imovinu Iliji Kolarcu zbog toga što je podržao proteste".

- Strašno. Navikli smo na to od njega - rekla je devojka, pristalica opozicije.

Jedan mladić, pristalica opozicije rekao je da bi Vučića zbog toga kaznio tako što bi mu oduzeo celokupnu imovinu i poslao ga u rudnik da radi, dok je jedna devojka rekla da bi ga zbog toga smenila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.