SLUČAJNOST? Murinjo otišao na Kasiljasov rođendan!

Izvor: Kurir, 20.Maj.2013, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJNOST? Murinjo otišao na Kasiljasov rođendan!

Murinjo je ranije danas dogovorio rastanak sa Realom

MADRID - Trener Reala Žoze Murinjo dogovorio je večeras raskid ugovora i to na rođendan legende madridskog kluba Ikera Kasiljasa.

Predsednik Reala Florentino Perez večeras je objavio da je postignut dogovor da Portugalac vodi Real još na utakmicama protiv Sosijedada i Osasune. Slučajnost ili ne, ali Kasiljas danas slavi 32. rođendan.

Perez je naveo da raskid ugovora sa Murinjom nema veze sa činjenicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << to što je portugalski stručnjak izostavio iz prvog tima legendu Reala.

"Što se tiče kontroverzne odluke u vezi sa Kasiljasom, Murinjo je naš trener i osoba koja odlučuje ko će da bude u timu", kazao je predsednik Reala.

Murinjo je došao u sukob sa Kasiljes pre nekoliko meseci, a na gol je postavio Dijega Lopeza koga je doveo iz Sevilje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.