SLUČAJ KOJI JE POTRESAO NOVI SAD: Evo šta se dešava sa osumnjičenim za bludničenje nad devojčicom (8)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 00:08

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO NOVI SAD: Evo šta se dešava sa osumnjičenim za bludničenje nad devojčicom (8)

Slučaj seksualnog zlostavljanja deteta, novosadskoj policiji su prijavili roditelji omogodišnjakinje, posle čega su N. P. stavljene lisice na ruke.

Novosađaninu N. P. (49), osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom, posle saslušanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana.

Ova mera, kako nam je potvrđeno u sudu, izrečena mu je da se spreči mogući uticaj na svedoke, ali i da boravkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na slobodi ne bi mogao da ponovi krivični delo.

Ovaj četrdesetdevetogodišnjak je, kako se saznaje, na saslušanju poricao da je neprimereno dodirivao osmogodišnju devojčicu iz komšiluka i drugaricu svoga sina, koji je njen vršnjak.

Devojčica je posle sbega što je doživela, ipak skupila hrabrost i najpre se poverila majci, ispričavši joj da je porodični prijatelj i komšija prethodnih meseci u tri navrata skidao pidžamu i gaćice i neprimereno je dodirivao po butinama i intimnim delovima tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.