SKRIVENI SIMBOL NA SRPSKOJ LIČNOJ KARTI: Svi imamo ISTI ZNAK, posmatra nas PAGANSKA BOGINJA? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 10:21

SKRIVENI SIMBOL NA SRPSKOJ LIČNOJ KARTI: Svi imamo ISTI ZNAK, posmatra nas PAGANSKA BOGINJA? (FOTO)

Odakle ona na našim ispravama?

Papirne lične karte odavno smo bacili u dno fioka i zamenili ih biometrijskim.

Međutim, retko ko od nas je uspeo da primeti da se na prednjoj strani dokumenta navodno kriju skriveni simboli.

Na sredini prednje strane lične karte, ukoliko se pažljivo zagledate, možete primetiti nešto što liči na masonsko oko. I to nije sve.

Iz oka izbijaju svetlosni zraci sa baklje koju drži paganska vavilonska boginja Ištar. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nju su zvali i "kraljica noći" ili "kraljica neba", i bila je vrhovna boginja drevnog Sumera.

Odakle baš boginja Ištar na ličnoj karti?

Naime, kip paganske boginje Ištar nalazi se na vrhu zgrade Vlade Republike Srbije u Nemanjinoj ulici i neodoljivo podeseća na čuveni Kip Slobode iz Njujorka.

Međutim, to je samo jedno od tumačenja, pošto je skulptura na vrhu zgrade Vlade posvećena Jugoslaviji, a arhitekta Nikolaj Krasnov je taj bronzani kip modelovao po prikazima drevne mesopotamijske boginje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.