SKOK U SMRT: Muž bespomoćno gledao kako mu žena pada u ambis!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKOK U SMRT: Muž bespomoćno gledao kako mu žena pada u ambis!

Prilikom skoka sa visine od oko 600 metara njen padobran se nije otvorio i pala je u ambis

Dvadesetosmogodišnja Amber Belous tragično je izgubila život u nacionalnom parku Zion, u američkoj državi Juta! Prilikom skoka sa visine od oko 600 metara njen padobran se nije otvorio i ona je pala u ambis.

Tragedija se dogodila samo dve nedelje pošto se udala za Klejtona Batlera (29), koji je je gledao kako mu supruga umire, ali bio je bespomoćan da joj pomogne.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
zoomStotine puta skakali su zajedno, ali ovo je sport u kome niko nema pravo na grešku

Amber i Klejton godinama su se bavili ekstremnim sportovima. Na njihovim Fejsbuk profilima su brojne slike skokova padobranom sa zgrada i litica...

- Posle pada poslat je helikopter na lice mesta. Na nepristupačnom terenu spasioci su uspeli da pronađu telo nesrećne žene. Ona je transportovana u bolnicu, ali tamo su samo konstatovali smrt - rekli su spasioci iz Nacionalnog parka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.