SKINULA SE POTPUNO GOLA, PA POPILA OTROV U KASARNI?! Pored leša žene u Beloj Crkvi pronađeno 80.000 dinara i tri torbe! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 27.Jul.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULA SE POTPUNO GOLA, PA POPILA OTROV U KASARNI?! Pored leša žene u Beloj Crkvi pronađeno 80.000 dinara i tri torbe! (FOTO)

Olga K. (65) pronađena je mrtva i bez ikakve garderobe na sebi u nekadašnjem vojnom objektu, a pored tela su bile bočice otrova za uništavanje biljaka.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

SKINULA SE GOLA, PA POPILA OTROV U KASARNI?! Pored leša pronađeno 80.000 dinara i još nešto! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019

Olga K. (65) pronađena je mrtva i bez ikakve garderobe na sebi u nekadašnjem vojnom objektu, a pored tela su bile bočice otrova za uništavanje biljaka..Leš Olge K. (65) pronašao je danas oko 10 sati jedan vojnik u napuštenom objektu nekadašnje kasarane u Beloj Crkvi. Sumnja se da je žena izvršila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.