SKANDAL ZA SKANDALOM NA SEDNICI SB: Novi prekid dok je predstavnik Rusije čitao bukvicu lažnoj državi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 18:22

SKANDAL ZA SKANDALOM NA SEDNICI SB: Novi prekid dok je predstavnik Rusije "čitao bukvicu" lažnoj državi (VIDEO)

Dimitrij Poljanski izjavio je da je Ruska federacija saglasna sa govorom šefa srpske diplomatije, a onda je došlo do prekida prenosa

.

Prenos sednice Saveta bezbednosti UN o KiM prekinut je u trenutku dok je govorio predstavnik Rusije Dimitrij Poljanski.

On je prethodno izjavio da je Ruska Federacija saglasna sa govorom šefa srpske diplomatije Nikole Selakovića.

Predstavnik Rusije govorio je, pre prekida prenosa, da nepoštovanje od strane predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Albanaca sa Kosova i Metohije koji su sednici prisustvuju personalno.

- Morali smo da napravimo pauzu da bismo raspravili nastalu situaciju. Ruska Federacija i većina država SB UN ne priznaju nezavisnost tzv. Kosova. Prikazivanje "zastave" nerpriznatog entiteta nije prihvatljivo - rekao je Poljanski.

On je istakao da je Ruska Federacija saglasna sa govorom šefa srpske diplomatije Nikole Selakovića i upozorio na zahteve lažne države da se ujedini sa Albanijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.