SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO! Voditeljke tokom programa saznale da su pozitivne, odmah izbačene iz studija: Ovde se nešto dešava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 19:45

SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO! Voditeljke tokom programa saznale da su pozitivne, odmah izbačene iz studija: "Ovde se nešto dešava" (VIDEO)

Odmah su napustile emisiju!

Dve ko-voditeljke na ABC-ovom programu "Vju" (Pogled) bile su pozitivni na koronavirus i morale su da napuste program u sred emisije.

Ana Navaro i Sani Hostin, obe kompletno vakcinisane, napustile su studio danas nekoliko minuta pre nego što je američka potpredsednica Kamala Harris trebalo da se pojavi na intervjuu u studiju.

- Čini se da se ovde dešava nešto čega nisam 100 posto svesna - rekla je Džoi Behar dok je emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << započinjala novi segment. "Može li neko molim vas da me obavesti o situaciji?".

- Morate vas dve da izađete na trenutak - rekao je glas izvan kamere Hostinovoj i Navarovoj.

Behar je tada bila spreman da predstavi potpredsednicu SAD, kada je drugi glas van kamere rekao "ne". Haris bi se u emisiji pojavila daljinski, iz drugog studija u sedištu kompanije ABC u Njujorku.

BREAKING: Sunny and Ana have been asked to leave the ABC studio because they tested positive for COVID.#TheView pic.twitter.com/DMIYrjHjid

— The Chat (@LiveOnTheChat) September 24, 2021

Nakon što se emisija vratila sa reklame, Behar i Sara Hejns, koje su sedele sa jedne strane polukružnog stola emisije nasuprot Hostinovoj i Navarovoj, preselile su se u centar.

Behar je zatim rekla prisutnima šta se dogodilo.

- Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vest, dogodilo se da su i Sani i Ana očigledno obe pozitivne na kovid - rekla je Behar.

- Koliko god se trudili, ovakve stvari se dešavaju, verovatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro, jer su obe potpuno vakcinisane - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.