SKANDAL U SKUPŠTINI! Sanda Rašković Ivić se SUNČA NASRED PARLAMENTA! Njeno ponašanje RAZBESNELO JAVNOST! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U SKUPŠTINI! Sanda Rašković Ivić se SUNČA NASRED PARLAMENTA! Njeno ponašanje RAZBESNELO JAVNOST! (VIDEO)

"Gospođa misli da je na plaži!"

Sanda Rašković Ivić, nekadašnja predsednica Demokratske stranke Srbije i sadašnja samostalna poslanica u Narodnoj Skupštini, svojim postupkom tokom zasedanja pralamenta šokirala je srpsku javnost.

Dok je njen kolega iz skupštinske klupe, Miroslav Aleksić, inače prvi potpredsednik Narodne Stranke Vuka Jeremića, držao govor, Ivić je iz samo sebi znanih razloga odličila da stavi naočare.

I to ne bilo koje naočare, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već naočare za sunce.

Ono kad hoces "diskretno" da ne ispostujes kolegu iz stranke dok govori. 😂😂😂 pic.twitter.com/N687q4L2kr

— Marija Jovičić (@mara_jovicic) October 7, 2018

Da li zbog Aleksićevog izlaganja ili zbog toga što joj je skupštinsko svetlo smetalo, ili da bi sakrila podočnjake ili joj je, narodski rečeno, jednostavno pao mrak na oči, Sanda Rašković Ivić svakako nije mogla da sakrije svoje nezadovoljstvo.

U svakom slučaju, na društvenim mrežama njen potez nije prošao nezapaženo, te su na Tviteru osvanuli urnebesni komentari na njen račun.

"Ono kad hoćeš "diskretno" da ne ispoštuješ kolegu iz stranke dok govori", "Haha kakva provala, pa ovo je hit nedelje!", "Gospođa misli da je na plaži", kao i "Mogla je bundom da se pokrije po glavi", i "Da se ne vidi kako koluta očima", "Pao joj mrak na oči od njegovih izrečenih gluposti", samo su neki od komentara na Tviteru.

Budući da je Narodna Skupština Republike Srbije vrhovni demokratski forum i institucija u našoj zemlji, ovakvo ponašanje Sande Rašković Ivić je u najmanju ruku nepristojno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.