SKANDAL U ŠKOLI: Nastavnik masturbirao ispod stola u PREPUNOJ UČIONICI? (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U ŠKOLI: Nastavnik masturbirao ispod stola u PREPUNOJ UČIONICI? (FOTO/VIDEO)

Nastavnik je optužen za nepristojno ponašanje u javnosti

Trejsi Abraham (41), koji je radio na zameni u Srednjoj školi Kriksajd u Sinsinatiju (Ohajo), uklonjen je sa nastave i više neće moći da predaje u školi pošto je navodno uhvaćen kako masturbira ispod stola u učionici punoj đaka.

Učenici su ga prijavili zbog "sumnjivog ponašanja iza katedre". Pošto je snimio nastavnika kako drži mobilni telefon u desnoj ruci i gleda u ekran, dok istovremeno pokreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << levu ruku ispod katedre, jedan srednjoškolac ga je upitao: "Šta to radite?"

Today, we arrested Tracey Abraham, a substitute teacher at Creekside Middle School, for public indecency. https://t.co/H25rhgcDTQ pic.twitter.com/HYtMV0SK2z

— City of Fairfield Police Department (@FairfieldOHPD) January 8, 2019

Fairfield middle school substitute teacher busted ‘pleasuring self’ with students present https://t.co/A3e7QLgmA6 #Creekside Middle School #Tracey Abraham #public indecency

— Scallywagandvagabond (@ScallywagNYC) January 9, 2019

Arrestaron a este maestro sustituto, Tracey J. Abraham de 41 años, de #Cincinnati, Ohio, después de que un oficial de recursos de la escuela secundaria recibiera múltiples informes sobre este #sádico masturbándose delante de los estudiantes

🤬🤬🤬 https://t.co/GC8SxyTrwF

— 🤠Adelkis 🇺🇸 (@Adelkiiis) January 10, 2019

Tracey Abraham fue observado por sus propios alumnos, mientras éstos permanecían sentados en sus pupitres. https://t.co/OLENmkTPRs

— @Extrapasto (@PastoExtra) January 10, 2019

Ohio substitute teacher Tracey Abraham accused of touching himself in class, caught on video https://t.co/NQu5ney7JH

— Mz. Chitown (@UBigMadLilMad) January 10, 2019

Abrahamov otac Rik izjavio je za "Sinsinati inkvajerer" da on "nikada u životu nije imao takvih problema" i doveo u pitanje istinitost tvrdnji:

- Ne verujem da se ono što su videli stvarno dogodilo.

Uprava škole je saopštila da ne veruju da je nastavnik imao fizički kontakt s bilo kojim učenikom i da niko od dece nije prijavio tako nešto.

Abraham je optužen za nepristojno ponašanje u javnosti. Sledeće ročište je zakazano za 15. januar, a optuženom je naređeno da se kloni mesta gde se okupljaju deca mlađa od 18 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.