SKANDAL U PRIŠTINI: Dok su se rukovali i osmehivali, Klinton rekao Tačiju nešto što će razbesneti sve Srbe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U PRIŠTINI: Dok su se rukovali i osmehivali, Klinton rekao Tačiju nešto što će razbesneti sve Srbe!

"Drzak i hrabar vojnik, veoma dobar sa oružjem"

Bivši američki predsednik Bil Klinton je tokom nedavnog boravka u Prištini, gde ga je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači odlikovao ordenom, rekao Tačiju da je "bio drzak i hrabar vojnik veoma dobar sa oružjem".

To se, naime, čuje na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i na kome se vide kako se Klinton i Tači uz osmehe rukuju, prenosi Srpski telegraf.

- Bio sam oduševljen njime kada je bio mlad i drzak i bio je veoma dobar sa oružjem - rekao je Klinton Tačiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Klinton Tačiju: Dobar si na oružju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2019

Bivši američki predsednik Bil Klinton je tokom nedavnog boravka u Prištini, gde ga je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači odlikovao ordenom, rekao Tačiju da je "bio drzak i hrabar vojnik, veoma dobar sa oružjem"...To se, naime, čuje na snimku koji se pojavio na društvenim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.