SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU Jelena Milić napala voditeljku, Irina je UPLAKANA napustila studio nakon JEDNE REČI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU Jelena Milić napala voditeljku, Irina je UPLAKANA napustila studio nakon JEDNE REČI (VIDEO)

Potpuni haos...

Prava drama odigrala se u emisiji "Dobro jutro Srbijo" televizije Hepi, kada su se jutros sukobile analitičarka Jelena Milić i voditeljka Irina Vukotić. Već na početku emisije, Jelena Milić ušla je u otvoreni sukob sa voditeljkom Irinom Vukotić i ničim izazvana je žestoko napala.

Naime, direktorki CEAS-a nije se svideo način na koji je novinarka Happy televizije vodila razgovor sa Vojislavom Šešeljem pre izvesnog vremena, pa je direktno optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Irinu da nije stala u njenu zaštitu kada je lider radikala izjavio da Jelena Milić ima picajzle.

Koliko je napad Milićeve bio brutalan i bezobziran, govori i činjenica da je u priču čak uključila i Irininu maloletnu ćerku.

Vidno uzbuđena i uvređena, s punim pravom, voditeljka Happy televizije napustila je studio pre završetka razgovora sa gošćom.

- Irina, vi imate ćerku, kako ćete se vi osećati kad neko u javnosti za vas kaže "vi imate picajze, a vi sedite mrtva ladna u studiju i na to ne reagujete. Znate Irina, to nije prijatno - rekla je Jelena Milić, na šta joj je voditeljka odgovorila:

- Svaki put smo rekli da neprimerene izjave ne dozvoljavamo. Sećam se odlično, znam o kome pričate. O Vojislavu Šešelju. Pomenuo je vas i  još nekoliko žena i ja sam rekla da ne sme da vređa žene.

- Ne, rekli ste na ne sme da dira negovane žene - odgovorila joj je Milićeva.

- Prvo, nisam toliko površna da bih to rekla, a drugo, moja uloga nije da mirim i branim goste. Vi šta ćete ovde jedni drugima da kažete. Ja nisam vaspitačica u vrtiću  da mirim zavađane goste. I što se ne obratite gospodinu Mariću, umesto meni. Mnogo vam je lakše tako. Znači, ja sam kriva i odgovorna kakvim vas rečima naziva Vojislav Šešelj ili bilo koji drugi gost. To nije u redu - bila je jasna voditeljka.

- Jeste, jer ste vi ovde domaćin, gospođo i morate da naučite kako se radi posao. Vi uopšte ne razumete šta ja vama pričam - žustro je izgovorila Jelena Milić.

- Pa, možda sam glupa. Da li ja stvarno treba da ulazim u priču o picajzlama? Pa, meni je to ispod svake česti. A vi ćutite, Mariću, dok mene neko napada ni krivu ni dužnu - rekla je vidno uznemirena Irina.

- Možes valjda sama da se odbraniš - pokušao je Marić da smiri situaciju.

- Meni se prvi put desilo za 18 godina na televiziji da mi lupa srce. Vi pominjete nečije dete, da li sam ja vama pomenula dete? Ovo je sramotno - rekla je Irina i u suzama napustila studio.

Kako je izgledala svađa i trenutak u kom voditeljka ustaje i napušta emisiju - pogledajte u videu ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.