SKANDAL TRESE CRNU GORU: Vojna skladišta služe za SMEŠTAJ KOKAINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL TRESE CRNU GORU: Vojna skladišta služe za SMEŠTAJ KOKAINA!

Crnogorsko ministarstvo odbrane danas je negiralo da su vojna skladišta služila za smeštaj kokaina.

Pojedini crnogorski mediji su objavili da su vojna skladišta služila za smeštaj kokaina, koji je kasnije pronađen na vojnom brodu "Jadran", prenosi RTCG.

- Ako su nekadašnje, davno napuštene vojne lokacije (i pre više od 10 godina), služile za eventualne ovakve aktivnosti, ni Vojska ni njeni pripadnici sa tim nemaju nikakve veze - saopštilo je ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrane.

Ministarstvo odbrane dodaje da "pojedinci koji su dozvolili sebi da ukaljaju uniformu crnogorskog vojnika nisu i ne mogu ukaljati časnu vojnu profesiju, niti baciti mrlju na ogromnu većinu časnih i poštenih pripadnika Vojske Crne Gore".

Na školskom brodu Jadran 19. aprila pronađeno je 60 kilograma kokaina, a od pet osumnjičenih dvojica su pripadnika Vojske Crne Gore, i obojica su uhapšeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.