SKANDAL: Roditelji ne mogu da preuzmu tela Irene i Veljka, a razlog je SRAMAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Roditelji ne mogu da preuzmu tela Irene i Veljka, a razlog je SRAMAN! (FOTO)

Ovo nije moguće

Neutešni roditelji zbog proceduralnih razloga nisu mogli da preuzmu tela Veljka Radisavljevića (33) i Irene Zlatković (29), poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Budve u subotu.

Irena i Veljko su bili ljubavni par, a zajedno su otišli u smrt: Prijatelj o detaljima njihovog života

Nakon što joj je saopšteno da joj je sin Veljko preminuo u saobraćajno nesreći, mladićeva majka otišla je odmah u Crnu Goru. Ona i rođaka Irene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zlatković, koja je zaposlena u Podgorici kao medicinska sestra, obaveštene su da moraju da sačekaju papire, kada ambasada u ponedeljak počne da radi, mada je već završena obdukcija.

Porukom koja tera i najtvrđa srca da zaplaču od Irene se na Fejsbuku oprostio njen otac Momčilo.

- Irena, ljubavi naša, od večeras si među Rajskim cvećem... Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju!

I za Veljka Radisavljevića (33) prijatleji imaju samo reči hvale, a od kada se dogodila nesreća, oni se potresnim porukama od njega opraštaju na društvenim mrežama.

Državljani Srbije Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između plaža Trsteno i Ploče kod Budve. Do nesreće je došlo, kako pišu crnogorski mediji, kada je golf zaobilazio kolonu vozila i udario direktno u Veljka i Irenu, koji su bili na motoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dva mlada života ugašena na Jazu

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2017

Irena Zlatković i Veljko Radisavljević iz Velike Plane poginuli na motociklu u sudaru u Crnoj Gori; Irena otišla na more da radi i zaradi novac za studije, pre tri dana pridružio joj se dečko Veljko DVA mlada života ugasila su se u trenu, u teškoj saobraćajnoj nesreći nadomak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.