ŠKALJARAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO? Poznat identitet muškarca pronađenog sa prostrelnom ranom na glavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 19:17

ŠKALJARAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO? Poznat identitet muškarca pronađenog sa prostrelnom ranom na glavi

Prvi put je bio u fokusu javnosti 2016. godine kada je vraćen u Crnu Goru sa beogradskog aerodroma

Beživotno telo Dalibora Tomovića Dabe pronađeno je danas u Kotoru, u parkiranom automobilu, sa prostrelnom ranom u predelu glave.

Tomović je povezivan sa škaljarskim kriminalnim klanom, i policija trenutno utvrđuje uzrok smrti, iako prve indicije ukazuju da je reč o samoubistvu. Uviđaj je u toku, a telo će biti poslato na obdukciju.

Prema istim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj četrdesetšestogodišnjak bio blizak jednom od kotorskih kriminalnih klanova.

On je navodno bio blizak grupi Igora Dedovića, a prvi put je bio u fokusu javnosti 2016. godine kada je vraćen u Crnu Goru sa beogradskog aerodroma zbog povezanosti sa kriminalnim grupama.

Tomovićev stan je pretresan 2017. godine, u isto vreme kada je policija Crne Gore izvršila prepad na nekretnine Igora Dedovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.