SJAJAN GEST ZA MILOŠA ZEMANA: Pogledajte kako je Vučić pokazao DUBOKO POŠTOVANJE našem velikom prijatelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJAN GEST ZA MILOŠA ZEMANA: Pogledajte kako je Vučić pokazao DUBOKO POŠTOVANJE našem velikom prijatelju

Sve su snimili i fotografi.

Na početku zajedničke konferencije Aleksandra Vučića i predsednika Češke Miloša Zemana, naš predsednik je svom kolegi i osvedočenom prijatelju Srbije pomogao da privuče stolicu i smesti se pored njega.

To su snimili i fotografi koji su prisustvovali konferenciji, a razlog je Zemanova slabost zbog starosti i bolesti.

Iz istog razloga je Zemanu priređen svečani doček u holu Palate Srbija umesto kao što je uobičajeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na platou ispred zgrade.

Česki predsednik teško hoda, pa je na taj način izbegnuto da se penje stepenicama.

Dok je koračao crvenim tepihom, sa štapom, uz Zemana je sve vreme bio njegov saradnik koji je hteo da ga pridrži dok je prolazio kroz špalir gardista, ali je česki predsednik pokazao da mu pomoćć nije neophodna u tom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.