SJAJAN DAN ZA SRBIJU: U našu zemlju stiglo još 28.080 doza Fajzerove vakcine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 13:14

SJAJAN DAN ZA SRBIJU: U našu zemlju stiglo još 28.080 doza Fajzerove vakcine

Sjajne vesti za građane Srbije.

U Srbiju je stiglo još 28.080 doza Fajzerove vakcine.

Prema poslednjim podacima Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinisanih na milion stanovnika, a slede Mađarska, Slovenija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Albanija i Crna Gora.

Veliko interesovanje građana Srbije i stanovnika glavnog grada za vakcinaciju iz dana u dan sve je veće što potvrđuju i redovi isped Sajma u Beogradu.

Podsetimo, Srbija je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubedljivo prva u regionu i po broju datih drugih doza na milion stanovnika, a slede Rumunija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bugarska i Albanija.

Prema ukupnom broju vakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.

Kada je reč o broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je na sedmom mestu u svetu - posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, Maldiva i SAD, a druga u Evropi, posle Velike Britanije.

Po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine na milion stanovnika, Srbija je prva u Evropi, a kada je reč o broju revakcinisanih u svetu, peta je, posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bahreina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.