SIROMAŠNIMA VEĆ MESECIMA DELE BESPLATNE OBROKE! Veliko bravo za ove humane pekare iz Čačka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 14:29

SIROMAŠNIMA VEĆ MESECIMA DELE BESPLATNE OBROKE! Veliko bravo za ove humane pekare iz Čačka (FOTO)

Ova humana akcija traje već nekoliko meseci

Vlasnici jedne pekare koja se nalazi u Čačku u ovo teško vreme na najbolji mogući način položili su test humanosti. Oni ne dozvoljvaju da u gradu na Moravi iko ostane gladan, tako da već neko vreme dele besplatne obroke svima kojima je to potrebno. Međutim, osim što obroke dele besplatno u pekari, nakon radnog dana sve što ostane na rafovima humani pekari lično, sopstvenim automobilom, razvoze do ugroženih.

- Čim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo otvorili pekaru odličili smo se na ovu akciju. Nama to ne predstavlja nikakav gubitak, a svesni smo da ima dosta ljudi koji su u teškoj situaciji, koji su više gladni nego siti i zato smo vrata otvorili svima koji nemaju dovoljno novca da kupe ono što im je neophodno. Osećaj kad znate da ste nekom pomogli se ne može opisati rečima i zato bih pozvao sve koji su u mogućnosti da na neki svoj način pomognu siromašnima - rekao je Aleksandar Simeunović iz čačankse pekare "Bakina pogača".

, a Aleksandar kaže da nemaju nameru da je prekidaju. Za one koji nisu čuli da se u tom objektu dele besplatni obroci, na izlogu je to velikim slovima napisano, tako da ko god prođe može i da svrati.

- Postali smo prijatelji sa nekoliko porodica koje žive u jako teškom materijalnom stanju i sada se već zna, da nakon radnog dana im nosimo hleb i peciva. Akcija će trajati dok god pekara radi i postoji i ovu humanu praksu nećemo prekidati - kaže ovaj humani pekar.

One koji dođu po besplatan obrok u pekari dočekaju sa osmehom i lepom rečju, a vrlo često se dešava da im daju i mnogo više nego što traže, jer obrok ne može da prođe, a da se ne zasladi na kraju. Naročito mališani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.