SINANOV SIN IMAO NEZGODU U CENTRU BEOGRADA:  Alen Sakić zaustavio saobraćaj

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINANOV SIN IMAO NEZGODU U CENTRU BEOGRADA: Alen Sakić zaustavio saobraćaj

Nezgoda se dogodila nešto posle 13 časova kada se beli BMW, kojim je upravljao Sakić, sudario sacrnim „mercedesom" U CENTRU Beograda, na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije, danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao Alen Sakić, sin pokojnog folk pevača Sinana Sakića. Nezgoda se dogodila nešto posle 13 časova kada se beli BMW, kojim je upravljao Sakić, sudario sacrnim „mercedesom“. Sinanov sin je, navodno, zaustvavio saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kako bi se verbalno obračunao sa vozačem iz drugog vozila. Dok je trajala rasprava, nestrpljivi putnici su počeli da napuštaju vozila gradskog prevoza, a saobraćaj je bio obustavljen sat vremena. PROČITAJTE I: DANAS BI SLAVIO ROĐENDAN: Sin mu posvetio mural i pesmu (FOTO)Inače, nezgoda se dogodila na 62. rođendan Sinana Sakića koji je preminuo 1. juna.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OGLASIO SE NAKON UDESA Sinanov sin imao saobraćajku u centru Beograda, pa otkrio kako se oseća

Izvor: Blic, 14.Okt.2018

Naslednik pokojnog pevača Sinana Sakića, Alen Sakić, imao je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila na uglu Ruzveltove i ulice Kraljice Marije u Beogradu, a sada je poručio da se dobro oseća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.