SIMETRIJA, SVEMIR, SUPERHEROJI Radionice za znatiželjne mališane u Dorćol placu

Izvor: Blic, 08.Nov.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIMETRIJA, SVEMIR, SUPERHEROJI Radionice za znatiželjne mališane u "Dorćol placu"

Gradska opština Stari grad poziva roditelje dece od tri do šest godina da svoje mališane prijave za učešće u kreativnim radionicama, koje će se održavati svake srede od 18 časova u "Dorćol placu", u Dobračinoj ulici 59.

Mališani će na radionicama, kroz igru i kombinaciju tehnika i aktivnosti, imati priliku da se upoznaju sa geometrijskim oblicima, simetrijom, svemirom, superherojima, a sve to uz upotrebu kolaža, plastelina, pečata i drugih kreativnih tehnika i pomagala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navode organizatori.

- Znamo da su današnji klinci veoma radoznali i da je ponekad pravi poduhvat ispuniti njihovo vreme uvek novim i zanimljivim sadržajima. Zbog toga uvodimo kreativne radionice za mališane i očekujemo da će već u prvoj grupi polaznika biti prepoznati mladi umetnici i talenti, koje ćemo nastaviti da negujemo i razvijamo – kaže predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i dodaje da jedan ciklus kreativnih radionica za decu traje deset nedelja, a nakon toga se otvaraju prijave za narednu grupu kreativnih klinaca i klinceza.

Prijave za prvu grupu polaznika kreativne radionice, koja će brojati tridesetoro mališana, vrše se pozivom na broj 785-2-999, a prva radionica će se održati već u sredu, 15. novembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.