SILOVAO GA DRŠKOM OD LOPATE: Slavu satima zlostavljao dečko njegove bivše devojke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 15:19

SILOVAO GA DRŠKOM OD LOPATE: Slavu satima zlostavljao dečko njegove bivše devojke (VIDEO)

Telefon mu razbili o glavu kako ne bi mogao nikoga da pozove

Tinejdžer iz Ukrajine dobio je unutrašnje krvarenje nakon što ga je drškom od lopate silovao novi dečko njegove bivše devojke.

Vjačeslav Slava Tunguskov (17) je brutalno pretučen i zlostavljan ispred kuće bivše devojke Angelike Melnik nakon što ih je njen novi dečko zatekao kako šetaju zajedno za vreme blokade.

Veruje se da je Tunguskov prethodno nasrnuo na prijateljicu bivše devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja im se takođe pridružila u šetnji. Tada su ga napali Dmitrij Belik (31) i Vladimir Kazban (38), tukli ga nekoliko sati, a onda silovali.

Brutalni napad dogodio se u blizini sela Rogan, u Harkov regiji.

Majka napadnutog mladića Ljudmila rekla je kako je policija u početku odbila da reaguje jer su ih zastrašili osumnjičeni napadači.

Tek kad je slučaj dospeo u javnost, oni su uhapšeni i preti im kazna zatvora do 12 godina.

Policija je potvrdila da su muškarci zadržani zbog ozbiljnih optužbi.

- Slava mi je rekao da su ga tukli nekoliko sati, silovali drškom od lopate i pretukli gvozdenim šipkama - rekla je majka napadnutog.

Dodala je kako su mu vezali ruke i noge, i sipali votku u usta.

- Votkom su mu isprali krv, a telefon razbili o glavu kako ne bi mogao nikoga da pozove - rekla je Ljudmila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.