SEVERNA MAKEDONIJA UVODI POLICIJSKI ČAS: Čeka se odluka koliko dugo će trajati

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 14:48

SEVERNA MAKEDONIJA UVODI POLICIJSKI ČAS: Čeka se odluka koliko dugo će trajati

Severna Makedonija, po predlogu ministra zdravlja i Komisije za zarazne bolesti, planira da uvede policijski čas

Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče predložio je danas da se uvede policijski čas u periodu od 22.00 sata do 5.00 časova na teritoroji cele zemlje, kao što je preporučila Komisija za zarazne bolesti.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva zdravlja, Filipče je to predložio na sastanku glavnog koordinativnog kriznog tela Severne Makedonije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi MIA.

Kako se dodaje, Komisija će doneti odluku o datumu početka policijskog časa i tome koliko dugo će on biti na snazi.

Filipče je naveo da je Komisija preporučila policijski čas nakon što je poslednjih nedelja zabeležen porast broja novih slučajeva korona virusa.

On je naveo i da do prenose virusa dolazi zbog okupljanja ljudi, kao i zbog nepoštovanja epidemioloških mera, poput nošenja zaštitne opreme i držanja distance.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.