ŠEST GODINA JE TRAJALA BORBA: Evo kako sada Đorđe provodi vreme sa ćerkama - Deca nikada nisu trebala da budu oduzeta

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2021, 22:18

ŠEST GODINA JE TRAJALA BORBA: Evo kako sada Đorđe provodi vreme sa ćerkama - "Deca nikada nisu trebala da budu oduzeta"

Đorđe je ispunio sve uslove kako bi mu bile vraćene ćerke, iznajmio je kuću i našao je posao.

Pešačio je nekoliko puta od Kragujevca do Beograda. O njemu je snimljen film. Posle šest godina, Đorđu Joksimoviću napokon su vraćene tri ćerke. Kako se snalaze kada su ponovo zajedno?

Đorđe Joksimović je ispunio sve uslove kako bi mu se vratile ćerke, iznajmio je kuću u kojoj devojčice imaju svoje sobe, idu u obližnju osnovnu školu, a on je pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posao. Devojčice su vraćene po pravosudnoj presudi.

- Ja sam srećan, sa decom provodim maksimalno vreme u igri i učenju. Sve njihove obaveze moraju da se ispoštuju. Živimo normalnim životom - naveo je Joksimović.

Prema njegovim rečima, škola im je blizu, kao i sve ostalo, a već imaju i svoje drugare sa kojima se druže.

Dodao je da su devojčice brzo uspostavile kontakt sa drugarima, u ulici u kojoj žive ima dece koja idu u školu i sa njima se druže i u školi i van nje.

- Deca mi ne mogu više biti oduzeta, sve bi moralo da prođe sudsku proceduru. Prvo neću da dolazim u tu situaciju da imaju osnova da mi oduzmu decu. Toga više nema. Deca nikada nije trebalo da budu oduzeta - kaže Joksimović.

Napominje da je u procesu bio potcenjen kao otac, ugrožen i da do toga više neće doći.

Najavio je snimanje još jednog filma "Svi smo mi Đorđe" koji će obuhvatiti vreme od prvog dana borbe za decu do današnjeg dana, kada su deca vraćena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.