ŠEST GLAVNIH SIMPTOMA OMIKRON SOJA! Stručnjaci upozoravaju - ako ovo osećate, odmah kod lekara

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2022, 00:47

ŠEST GLAVNIH SIMPTOMA OMIKRON SOJA! Stručnjaci upozoravaju - ako ovo osećate, odmah kod lekara

Simptomi mogu da se pojave od drugog do 14. dana nakon izlaganja virusu

Nakon upozorenja iz Svetske zdravstvene organizacije da omikron soj nije blag, stiže i upozorenje od američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji su upozorili na šest opasnih simptoma omikrona koji zahtevaju hitno traženje pomoći u bolnici, preneo je "Dejli ekspres".

U te simptome spadaju problemi sa disanjem, uporan bol ili pritisak u grudima, konfuzija, nemogućnost buđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili teškoća da se ostane budan, bleda, siva, plava boja kože, usta ili noktiju.

CDC dodaje da ovo nisu svi simptomi, kao i da su pacijenti prijavljivali i druge različite simptome.

Dodaje se da simptomi mogu da se pojave od drugog do 14. dana nakon izlaganja virusu i da svako može imati simptome, koji variraju od blage do teške forme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.