Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 09:21

ŠEŠELJ IMA SVOJ "NON-PEJPER": Lider radikala otkrio kako mora izgledati podela BiH

On je istakao da se ovaj ugovor ne može menjati bez pristanka velikih sila, ovog puta Rusije.

U emisiji "Hit tvit" na TV Pink gostovali su predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i ministar za rad Darija Kisić Tepavčević.

- Dejtosnki sporazum je napravljen na štetu Srba, kako bi se zaustavili sukobi. Nedopustivo je da se rešavanje krize u BiH meša sa rešavanjem kosovskometohijskog pitanja - naveo je Šešelj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Što se tiče podele, ja jesam za principijelnu podelu, ali Republika Srpska mora dobiti 49 odsto teritorije i izlaz na Jadransko more, nekih 10 kilometara obale kod Neuma - naveo je predsednik SRS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.