SEKS-SKANDAL U BRITANSKOM PARLAMENTU Bila sam samo mlada konobarica, a ministri ODVRATNI MATORI PERVERZNJACI

Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS-SKANDAL U BRITANSKOM PARLAMENTU "Bila sam samo mlada konobarica, a ministri ODVRATNI MATORI PERVERZNJACI"

Učestale seks-afere u Velikoj Britaniji doble su još jedan nasatavak. Bivša konobarica kafića u parlamentu tvrdi da je čak 30 poslanika pokušalo da je odvuče u krevet i da su neretko bili preterano navalentni i nepristojni.

Alis Bejli (25) radila je kao menadžer u baru "Sports end soušal" (Sports and Social Bar) u sklopu britanskog parlamenta. Tokom četiri godine koliko je bila zaposlena često je bila meta nepristojjih ponuda britanskih paralmentaraca. Prema njenim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u krevet je pokušalo da je odvede gotovo 30 poslanika.

Prvi nepristojan nasrtaj doživela je svega dva sata od početka smene prvog dana na poslu. Tada je imala 19 godina, a stariji poslanik čije ime nije želela da otkrije navodno ju je molio za seks. Drugi je pokušao da je dira u autobusu pošto je popio 12 krigli piva.

Alis kaže da se većina poslanika, pa i članova vlade, ponaša kao "odvratni matori perzverznjaci".

- Dozvoljavali su sebi sve i svašta jer sam bila samo mlada konobarica, a sebe su smatrali vrlo važnim ljudima kojima bi ja trebalo da budem na raspolaganju. Bili su vrlo jezivi, ali i jadni, s obzirom na to da su gotovo svi bili oženjeni i barem duplo stariji od mene - rekla je Alis.

Bejlijeva je britanskim medijima ispričala da su poslanici često pijani i da u tom stanju neretko nepristojno i neprimereno pipaju mlađe koleginice po hodnicima.

Ove tvrdnje dolaze pošto je seks-skandal pogodio britanski parlament, a informacije o lancu seksualnog zlostavljanja i napastovanja svakodnevno cure u javnost. Majkl Felon, britanski ministar odbrane, podneo je ostavku pre nekoliko dana nakon optužbi za nedolično seksualno ponašanje, nakon čega je u javnost isplivala informacija da je u kompjuteru Dejmijana Grina, prvog državnog sekretara i zamenika Tereze Mej, pronađena pornografija, ali je on to demantovao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.