SEĆATE LI SE MOMKA O KOJEM JE PRIČALA CELA SRBIJA? Ovom fotkom Milan je opet izazvao pažnju javnosti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE MOMKA O KOJEM JE PRIČALA CELA SRBIJA? Ovom fotkom Milan je opet izazvao pažnju javnosti! (FOTO)

Milan Jevđić, momak o kome je pričala cela Srbija, ponovo je došao žižu javnosti, nakon što je objavio fotografiju na kojoj je polu go.

Milan Jevđić je nakon gostovanja u emisiji "Život priča" uzdrmao celu javnost svojom ispovešću o teškom životu, nemaštini i borbi za egzistenciju. Međutim, ubrzo su se pojavile druge verzije njegove priče.

Svi su nagađali šta je zapravo istina, jer on nije prestajao da šokira svojim objavama na društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su bile prilično kontradiktorne.

Poslednjoj fotografija koju je objavio iz teretane, Milan je polu go, na sebi ima samo bokserice, a ispod fotografije je napisao:

"Uvuci stomak, izbaci si*e".

uvuci stomak,izbaci sise 🤦‍♂️

A post shared by Jevdjic Milan (@jevdjic_milan) on Apr 15, 2019 at 4:31am PDT

Mediji su izveštavali o njemu u nekoliko navrata, a javnost Srbije je podelio. Dok su jedni verovali u njegovu priču, drugi su mislili da je svoju priču "nakitio" i sumnjali u verodostojnost njegovih reči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKINUO SE! Sutdent medicine koji je pokušao da prevari srpsku javnost PONOVO SVE ŠOKIRAO (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 16.Apr.2019

Student medicine Milan Jevđić, nad čijom sudbinom je plakala cela Srbija, a ispostavilo se da veći deo navoda o njegovom život nije istinit ponovo je svojim potezom šokirao javnost.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.