Evo kako je došlo do ranjavanja KARIĆEVOG ZETA: Očevidac otkriva DETALJE SUKOBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je došlo do ranjavanja KARIĆEVOG ZETA: Očevidac otkriva DETALJE SUKOBA!

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja kao i identifikaciji osobe koja je ispalila jedan metak iz pištolja.

Zet Zorana Karića, uglednog biznismena, ranjen je u pucnjavi u jednom restoranu koja se dogodila prošle noći oko 2 sata u beogradskom naselju Ritopek.

Reč je o Saši Radenoviću (47) koji je oženjen Jefimijom Karić.

Kako saznajemo od očevica koji je govorio za naš portal, a iz bezbednosnih razloga želi da ostane anoniman, do pucnjave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je došlo nakon manje čarke u kafani.

Rođeni brat Bogoljuba Karića bio je sa svojom suprugom, ćerkom i zetom, kao i sa dva vozača u kafani u Ritopeku i mirno sedeo za stolom. Pored njih za drugim stolom sedela su dva mladića, a za stolom pored sedela je grupica mladića, te je veliki broj svedoka video šta se dogodilo.

Nakon nekog vremena Zoran Karić i njegova supruga napustili su objekat i otišli u nepoznatom pravcu. Nakon njihovog odlaska započeo je sukob.

- Zet Bogoljubovog brata je dobacio nešto dvojici mladića koji su sedeli za stolom pored njihovog. Odjednom je jedan od njih izašao napolje i otišao do svog automobila. Kada se vratio u lokal nosio je pištolj sa sobom i pucao Karićevom zetu u nogu - kače jedan od očevidaca za portal SrbijaDanas.

Nakon toga nastala je uzbuna i napadači su pobegli sa mesta obračuna. Ubrzo potom je ranjeni Saša Radenović prebačen u Urgentni centar.

- Došla je Hitna pomoć, a za njima i policija. Bili su i forenzičari nakon sukoba - priča očevidac za naš portal.

Policija i dalje traga za napadačem.

Pre nedelju dana, Saši i njegovoj supruzi Jefimiji, Hafa Karić čestitala je godišnjicu braka.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.