SAZNALA DA NJEN DEČKO VOLI MUŠKARCE! Beograđanka pokušala samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNALA DA NJEN DEČKO VOLI MUŠKARCE! Beograđanka pokušala samoubistvo

Nakon što je saznala da njen mladić više voli muško od ženskog društva, mlada Beograđanka pokušala je da se obesi, ali je kaiš koji je stavila oko vrata pukao, pa je pao sa pet metara.

Prevezena je u bolnicu gde joj je konstatovana povreda donjih ekstremiteta.

- Živi u onim starim stanovima sa visokim tavanicama. Stan ima i galeriju na kojoj je krevet sa gvozdenim šipkama. Jedan kraj kaiša vezala je oko šipke, a drugi oko vrata i zakoračila preko galerije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na njenu sreću kaiš je pukao, pa nije uspela de se obesi, već je pala - kaže izvor upoznat sa ovim slučajem.

Povređenu, mladu ženu u nesvesnom stanju pronašla je majka. Odmah je obavestila hitnu pomoć, koj a je njenu ućerku povezla na odeljenje ortopedije. Nakon toga je prebačena na psihijatrijsko posmatranje.

- Ona je mlada uspešna žena. Radi posao koji voli, pomaže ljudima.Nešto je u njoj kvrcnulo, verovatno emotivno razočarenje - dodaje izvor.

Mlada žena je došla na odmor u Evropsku uniju, i tamo se zaljubila u mladića. Započeli su vezu i ona je često putovala u tu državu da bi se videla sa njim. Kada je poslednji put bila kod njega, proradila je radoznalost, pa je uzela njegov telefon.

- Navodno, u telefonu je pronašla snimke seksualnog odnosa svog mladića sa drugim muškarcima. Čim je to videla, pobegla je ne samo iz njegovog stana, već i iz te države i vratila se u svoj dom u Beograd. Međutim, verovatno je da ju je tu stiglo sve, pa je rešila da se ubije - konstatuje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.