SAVRŠENA HRANA I OPUŠTANJE: Ovaj restoran je PRAVI IZBOR, a za popust vam je potrebna jedna KARTICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVRŠENA HRANA I OPUŠTANJE: Ovaj restoran je PRAVI IZBOR, a za popust vam je potrebna jedna KARTICA (FOTO)

Potrebna vam je samo Zemunska kartica.

Ukoliko planirate neku veću proslavu, želite da sa dragom obom obeležite neki važan datum ili vam je samo potrebno malo opuštanja uz kafu ili neko dobro piće u prijatnoj atmosferi, u Zemunu se nalazi jedno pravo mesto za vas - prelepi restoran "Platani".

"Platani" su restoran sa dugom tradicijom. Na ovom se mestu već desetinama godina sastaju ljubitelji dobrog zalogaja i probranih pića.

Smešten na Zemunskom keju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na samoj obali Dunava, restoran "Platani" je uvek imao priliku da svojim dragim gostima ponudi nešto više i nešto bolje. Svake godine je rastao u kvalitetu, osluškujući pažljivo najtananije prohteve svojih posetilaca. Godinama se uprava i osoblje restorana trude da na svom internacionalnom meniju u svako doba godine imaju najkvalitetnije specijalitete od ribe i ostalih vrsta mesa, kao i jela namenjena vegetarijancima.

#proslava #banket #zemun #zemunskikej #riba #post

A post shared by Restoran Platani Zemun (@restoran_platani_zemun_kej) on Dec 19, 2018 at 5:27am PST

- Kuhinju restorana "Platani" vode predani i visoko kvalifikovani majstori, obrazovani u raznim delovima sveta, pa će svaki gost, bez obzira sa kog kraja planete dolazio, u ovom restoranu pronaći odgovarajući obrok, kreiran da zadovolji baš njegov ukus - ističu iz "Restorana".

Ono u čemu ćete posebno uživati u ovom restoranu, pod fantastične hrane, jer prelep poglen na Dunav koji ostavlja bez daha, što ovaj restoran čini naročito omiljenim kod stanovnika Zemuna, ali i mnogih drugih koji uživaju u pogledu i ukusima restorana "Platani".

A post shared by Restoran Platani Zemun (@restoran_platani_zemun_kej) on Jul 24, 2018 at 3:45am PDT

Restoran "Platani", usidren na Zemunskom keju, naročitu pažnju posvećuje bogatoj ponudi rečne ribe. Uvek sveža, rečna riba se priprema po receptima velikih i priznatih majstora kulinarstva, a neki od recepata su i ekskluziva ovog restorana. Porcija su, kako bi se reklo, domaćinske, što i priliči mentalitetu Sremske obale Dunava. Ono što ne možete probati svuda, i što iz restorana takođe ističu kao svoju specifičnot i specijalitet ovog restorana, su jela od mesa i ribe pripremljena sa crnim tartufima.

Restoran Platani je namenjen svim generacijama – u njemu ćete svakodnevno zateći čitave porodice, koje u ovaj ugostiteljski objekat dolaze sa poverenjem i zadovoljstvom, i vraćaju mu se iz godine u godinu. Klimatizovana sala sa sedamdeset mesta, kao i letnja bašta u hladovini stoletnog drveća sa blizu stotinu mesta, obezbeđuju komotno uživanje u specijalitetima ovog restorana.

Dodjite, probajte, uzivajte #zemunskikej #zemun #dunav #gardos #beograd #restoran #belgraderestoraunt #food #rucak #proslave #freshfish #danube #danuberiver #fish #pasta

A post shared by Restoran Platani Zemun (@restoran_platani_zemun_kej) on Oct 28, 2016 at 4:15am PDT

A post shared by Restoran Platani Zemun (@restoran_platani_zemun_kej) on Jul 14, 2018 at 8:17am PDT

A post shared by Restoran Platani Zemun (@restoran_platani_zemun_kej) on Aug 16, 2019 at 3:42pm PDT

Iz restorana poručuju: Posetite restoran "Platani" – mesto gde se zaista dobro jede!

Restoran "Platani" jedan je od partnera Gradske opštine Zemun na projektu koji vlasnicima personalizovane kartice omogućuje 5% popusta na hranu iz svoje ponude. Za sve ostale informacije možete se obratiti lično na adresi Kej oslobođenja 45 u Zemunu, na broj telefona 011-2101-401 ili na stranicu https://www.instagram.com/restoran_platani_zemun_kej/.

Za više detalja o tome šta se sve nalazi u ponudi, pogledajte na sajtu GO Zemun ili Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.

Kartica važi samo uz ličnu kartu. Informacije o popustima možete dobiti na broj telefona 011 2197 985.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.