SAVEZ ZA NASILNU SRBIJU: Pristalice opozicije pretukle čoveka samo zato što podržava Vučića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVEZ ZA NASILNU SRBIJU: Pristalice opozicije pretukle čoveka samo zato što podržava Vučića!

Čovek je mirno šetao ulicom, uzviknuo da podržava Vučića, a onda mu je nekoliko pristalica opozicije prišlo i izudaralo ga.

Na skupu ispred Vlade Srbije napadnut jedan građanin od strane Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih pristalica.

Kako se nezvanično saznaje, njega je nekoliko demonstranta pretuklo jer jer rekao "Živela Srbija, živeo Vučić".

On je pao na zemlju, a oni su nastavili da se iživljavaju nad njim.

Nasilje pristalica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opozicije se ovim aktom nastavio, pa su nakon pretnji, uvreda žena, upada motornim testerama u zgradu RTS, nasilnog ponašanja prema ženama, pretnji vešanjem, reči sproveli u dela i pretukli čoveka samo zato što ne razmišlja isto kao i oni.

Đilasov Savez za Srbiju slobodno može da promeni ime u Savez za NASILNU Srbiju, pošto im je glavni politički program nasilje i nipta više od toga nemaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.