SASTANAK RUSA I GRKA URODIO PLODOM: Donet zaključak o Erdoganu koji može sve promeniti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 18:05

SASTANAK RUSA I GRKA URODIO PLODOM: Donet zaključak o Erdoganu koji može sve promeniti!

Nikos Dendijas je veoma zabrinut, a da li je i Sergej Lavrov?

Ministar spoljnih poslova Grčke, Nikos Dendijas, tokom razgovora u Atini sa svojim ruskim kolegom Sergejem Lavrovim, izrazio je zabrinutost zbog negativne uloge koju Turska igra u Siriji, kao i da je ona postala "turistička agencija" za militante.

- Izrazio sam zabrinutost zbog negativne uloge koju Turska igra u Siriji i podriva postignute uspehe... Takođe, činjenica da je Turska postala turistička agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za džihadiste koji se šalju na različite frontove - istakao je Dendijas.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov započeo je u ponedeljak posetu Grčkoj sastankom sa ministrom spoljnih poslova ove zemlje Nikosom Dendijasom.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pratiti OVDE.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.