SASLUŠANJE OCA OSUMNJIČENOG ZA OBLJUBU SINA: Ovako je izgledala njegova odbrana pred sudijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 18:36

SASLUŠANJE OCA OSUMNJIČENOG ZA OBLJUBU SINA: Ovako je izgledala njegova odbrana pred sudijom

Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage

Na predlog Višeg javnog tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, M. K. (30), koji je osumnjičen da je obljubio svog petogodišnjeg sina, određen je pritvor u trajanju do 30 dana. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni otac pred sudijom negirao je krivicu, pravdajući se da nikada ne bi povredio svog sina.

Nakon saslušanja osumnjičenog M.K. iz Sremske Mitrovice, , zbog postojanja osnovane sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izvršio ovo krivično delo, a prema nezvaničnim informacijama predlog za određivanje pritvora donet je između ostalog i zbog visine kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret pri čemu je došlo do uznemiravanja javnosti.

Slučaj koji je potresao ne samo ovaj grad već i šire, odigrao se u petak popodne kada je pradeda petogodišnjeg dečaka doveo kod lekara zbog zdravstvenih problema.

- U razgovoru pedijatra i dečaka, kako je dete reklo da spava sa ocem i da ga on često dodiruje po intimnim delovima tela, lekaru se pojavila sumnja i odmah je obavestio policiju - kaže izvor iz istrage dodajući da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici kao i da otac nije krivično gonjen.

U naselju gde živi ova porodica, komšije su i dalje u neverici i šoku. Za M.K. kažu da se ''udao'' u Sremsku Mitrovicu i da sa njim nikada ranije nisu imali problema.

- Žena mu radi negde u inostranstvu, a on je došao u tazbinu. Brinuo je o malom, vodio računa, ali šta je iza nečija četiri zida to niko ne zna - kaže jedan od komšija iz ove ulice.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.