SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU: JEDNA OSOBA POGINULA kada je automobilom sletela s kolovoza, a onda su na rasute delove naletela kola VLADE SRBIJE!

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU: JEDNA OSOBA POGINULA kada je automobilom sletela s kolovoza, a onda su na rasute delove naletela kola VLADE SRBIJE!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20 sati i 30 minuta na auto-putu Beograd-Niš, poginuo je muškarac star oko 30 godina.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udes na autoputu, ima mrtvih, naletela i vozila Vlade!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019

Jedna osoba poginula je u četvrtak uveče u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš. U jednom od vozila koja su naletela na rasute delove automobila bila i ministarka Jadranka Joksimović..Objavljen snimak s lica mesta...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Nesreća se dogodila na delu...

Nastavak na Mondo...

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD VRČINA: Automobil izleteo sa kolovoza, MUŠKARAC POGINUO na licu mesta, a onda su na rasute delove naletela kola VLADE SRBIJE! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2019

U saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd - Niš u blizini Vrčina, poginuo je 38-godišnji vozač automobila marke pežo kada je udario u betonski stub.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.