SAMOHRANI OTAC IZBODEN nakon što mu je SASUT IZBELJIVAČ U LICE: Sin (10) prisustvovao zločinu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 19:01

SAMOHRANI OTAC IZBODEN nakon što mu je SASUT IZBELJIVAČ U LICE: Sin (10) prisustvovao zločinu...

Bonita Vivijen Ku (53) uhapšena je u sredu uveče u Brizbejnu u Australiji

Jedna žena je optužena za ubistvo nakon što je navodno poprskala svog bivšeg supruga izbeljivačem pre nego što mu je prerezala grlo.

, nakon što je navodno ubila Kerija Majkla Runija, čoveka od kojeg se pre više godina razvela i sa kojim ima dete.

U četvrtak je sud za hapšenje u Brizbejnu čuo kako je Ku navodno autobusom krenula do Runijevog stana sa bocom izbeljivača, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pištoljem igračkom i dva kuhinjska noža.

Samohrani tata bio je napolju sa svojim desetogodišnjim sinom kada je Ku stigla i ona je navodno čekala na stepeništu njegove stambene zgrade.

Policajci tvrde da je Ku vrebala 51-godišnjeg Runija dve nedelje pre navodnog ubistva.

U sredu uveče napala ga je tako što ga je polila izbeljivačem u lice pre nego što ga je izbola nožem u vrat, noge, leđa, trup i ruke.

Runi je više puta pokušavao da pobegne od Ku i vikao je upomoć, ali ona ga je navodno pratila i nastavila da ga bode.

Nakon što je napokon pao na zemlju nasred ulice, policija navodi da se Ku nagnula nad njega i prerezala mu grlo.

Nož je i dalje bio zaglavljen u Runijevim leđima kada su policajci stigli na mesto događaja.

Ku, rođena u Mađarskoj, takođe je optužena da je pištoljem igračkom pretila komšiji koji je pokušao da interveniše i da je i njega pokušala da poprska izbeljivačem.

Sudski dokumenti tvrde da je tužilaštvo navodni napad okarakterisalo kao "s predumišljajem, brutalnim i poremećenim". Nju sad čeka suđenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.