SAMO SMO ČULI ŠKRIPU GUMA, LOMLJAVU I VRISKU Izjave očevidaca nesreće u zemunskom parku koji su svedočili hororu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 14:40

"SAMO SMO ČULI ŠKRIPU GUMA, LOMLJAVU I VRISKU" Izjave očevidaca nesreće u zemunskom parku koji su svedočili hororu

Prema nepotvrđenim informacijama, u nezgodi ima povređenih

Autobus na liniji 45 uleteo je danas u parkić, a prema rečima očevidaca, pokupio je i potpuno uništio dečije tobogane i ljuljaške u koje je udario.

.

- Sve se desilo u sekundi, samo smo čuli škripu guma, lomljavu i vrisku. Izleteli smo napolje sve je izgledalo tako strašno da smo mislili da ima mrtvih - pričaju komšije.

- Autobus je potpuno uništio dečije igralište u parkiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oštetio nekoliko autombila. Navodno, vozač je posle nesreće od straha pobegao - kažu komšije.

Kako dodaju, pukom srećom u trenutku nesreće deca nisu bila na spravama.

- Inače, mališani se tu svakodnevno igraju, a odrasli sede na klupama - dodaju.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeno je dvoje dece u autobusu i jedna odrasla osoba, kao i jedno dete koje je bilo u parku.

- Još uvek se utvrđuje koliko ima povređenih. Potraga za vozačem je u toku - kaže izvor upućen u incident.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.