SAMO JE ČUDO SPASILO: Devojčica izvučena živa iz ruševina u Bejrutu, ceo dan je provela ispod ostataka zgrade (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 23:41

SAMO JE ČUDO SPASILO: Devojčica izvučena živa iz ruševina u Bejrutu, ceo dan je provela ispod ostataka zgrade (VIDEO)

Spasioci već dva dana tragaju za preživelima, pa je tako, posle gotovo 24 sata pod ruševinama, iz njih izvučena devojčica

U stravičnoj eksploziji koja se dogodila u Bejrutu poginulo je najmanje 135 osoba, a povrešeno više od 5.000. Strahuje se da je veliki broj ljudi zatrpan pod ruševinama, a snimak spasavanja jedne devojčice obišao je svet.

.

Some heartwarming news out of Lebanon amid all the tragedy. More than 24 hours after the #Beirut explosion, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a young girl has been rescued from under the rubble.

من_قلبی_سلام_لبیروت#pic.twitter.com/nAameIRsQD

— Sina Toossi (@SinaToossi) August 5, 2020

Na snimku se vidi kako spasioci sklanjaju delove zgrade, a lokalni mediji prenose da je devojčica od trenutka eksplozije u ruševinama bila 24 sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.