SADA ĆE DA VIDE SA KAKVIM ZUMBULOM IMAJU POSLA: Jovanov ODUVAO Đilasa sa Tvitera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA ĆE DA VIDE SA KAKVIM ZUMBULOM IMAJU POSLA: Jovanov ODUVAO Đilasa sa Tvitera (FOTO)

Jovanov odgovorio Đilasu na njegovu objavu o naslovnim stranama novina.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov odgovorio je na Tviteru predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu na tvit o naslovnim stranama novina.

- E, sad će i oni da vide sa kakvim zumbulom imaju posla! Broji koliko ga ko puta spomene, slike sa naslovne strane, tuži 100 ljudi dnevno.

Zamisli kada bi Vučić nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve što objavljuju (mediji)...Ali, ozbiljan čovek se bori za Srbiju, a ne za svoju zadnjicu - napisao je Jovanov na svom tviter nalogu.

Е, сад ће и они да виде са каквим зумбулом имају посла!

Броји колико га ко пута спомене, слике са насловне стране, тужи 100 људи дневно.

Замисли када би Вучић носио све што објављују Данасоид, Таблоид, НИН, Време, Н1... Али, озбиљан човек се бори за Србију, а не за своју задњицу. https://t.co/ZIpmUzQWUA

— Миленко Јованов (@MilenkoJovanov) November 5, 2019

Naime, Dragan Đilas je objavio na Tviteru da je Palmeru na sastanku uručio poklon, te da je odlučio da svim diplomata sa kojima se sreće pokloni naslovne strane na kojima će njegovu sliku zameniti njihovom kako bi im "ukazao kakvoj su satanizaciji i diktaturi izloženi".

- Odlučio sam da svim diplomatama sa kojima se susrećem poklonim naslovne strane na kojima moju sliku zamenim njihovom. Da napokon shvate u kakvoj diktaturi živimo i kakvoj satanizaciji smo izloženi. Počeo sam jutros sa Metjuom Palmerom (zna srpski) - napisao je Đilas na svom tviter nalogu.

Odlučio sam da svim diplomatama sa kojima se susrećem poklonim naslovne strane na kojima moju sliku zamenim njihovom. Da napokon shvate u kakvoj diktaturi živimo i kakvoj satanizaciji smo izloženi.

Počeo sam jutros sa Metom Palmerom (zna srpski). pic.twitter.com/1QBPZu03wj

— Dragan Djilas (@DraganDjilas) November 5, 2019

Đilas je okačio i naslovne strane tabloida na kojima je njegov lik zamenjen Palmerovim i njegovo ime Palmerovim, pa je tako među naslovima i "Palmer sprema ubistva", "Palmerovci pale knjige"...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.