Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD je vaše vreme za jedan od TOP modela 2019! (FOTO)

Najjači model View 20 telefona snižen je čak 25 odsto na određeno vreme, a tu su još tri odlična modela, HONOR 8X, HONOR 7S i HONOE 8A.

Ako ste već neko vreme merkali HONOR View 20 u najjačem izdanju, sa 8 GB RAM-a i 256 GB memorije, u vatrenocrvenoj boji, onda je to - TO! Ovaj model snižen je sa 79.999 RSD na 59.999 RSD, odnosno 25 odsto! Ako vam je lakše u evrima, to je oko 510 evra.

Cena svakako nije niska, ali kad pogledate specifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << HONOR View 20 smartfona biće vam jasno zašto je njegov slogan VIDITE NEVIĐENO.

Nova kamera od 48 MPx i Quad Bayer tehnologija združivanja četiri piksela u jedan, omogućavaju kvalitet slike, koji dosad nije bio viđen na telefonima ove kategorije. Svojim slikama, posebno noću, oduševili smo se još u Parizu, na premijeri HONOR View 20 telefona, kad smo imali priliku da se družimo nekoliko dana sa plavim uređajem.

Danas, nekoliko meseci kasnije, HONOR View 20 je potpuno drugačiji telefon u odnosu na onaj sa premijere, sa do 2 GB interne memorije više u odnosu na prethodnu verziju softvera, jer je sa ažuriranjem Android 9 Pie OS-a, koji dolazi sa Magic 2.1 korisničkim okruženjem dobio nove, poboljšane opcije i rasterećenje interne memorije od OS i UI fajlova.

Između ostalog ovaj telefon nudi GPU Turbo 3.0, koji optimizuje uslove igranja igara tako da imate priliku da se igrate duže, da se telefon ne greje, a da kvalitet igranja bude do čak 60 fps! Spisak od 30 igara, koje GPU Turbo poboljšava pronaći ćete na našem ranijem linku, a podsetićemo vas i da je ovo jedini telefon, koji možete da povežete sa televizorom, postavite ga da vas snima svojom ToF 3D kamerom i igrate igre tako što pokrećete akciju svojim telom! I to smo vam objasnili već, pa pogledajte i kako izgleda u praksi.

Dalje imate priliku da vidite kvalitet slika kamere danju i noću:

Veliki plus u odnosu na sve telefone iz klase je to što HONOR View 20 ima sistem tečnog hlađenja, koji se proteže u obliku latiničnog slova "S" duž zadnje strane uređaja, što ga čini za nekoliko stepeni hladnijim čak i kad se igraju najzahtevnije igre, kakve su Mortal Kombat Mobile, PUBG ili Fortnite, za koje HONOR View nudi posebne dodatke, besplatne "skinove" i unapređen frejmrejt!

HONOR View 20 ima do 10 puta precizniju GPS navigaciju sa dve GPS antene i AI podrškom, radi pod “upravom“ Kirin 980 čipseta sa dve neuronske jedinice za rad bez zagušenja najmanje 18 meseci i podržava ultrabrzo punjenje od 25 W (vati), za bateriju od 4.000 mAh, kojoj je jedan dan autonomije parče torte!

Telefon ima trostruku Wi-Fi antenu za kvalitetniji prijem, 3G, LTE podršku, ulaz za slušalice od 3.5 mm, infrared port, a o izgledu ne bismo rekli ništa više osim - neviđen i prelep! Izrađen od metala i stakla, ovaj telefon jeste remek-delo industrijskog dizajna, a ako ne verujete nama i našim slikama uživo, prošetajte do prodavnice telefona, uzmite ga u ruku i vidite i sami!

Pročitajte i ovo: Istraživali smo kako rade i šta nude kamere u rupici - otkrijte!

Ako se pitate koje su mane ovog telefona - nema ih, ali ima mesta za poboljšanja u narednim verzijama. Recimo, nadamo se da će displej sledeće View generacije biti Super AMOLED ili OLED i da će biti podržan stereo zvuk sa dva spoljašnja zvučnika. Baš sve ostalo je na svom mestu!

Ne zaboravite i činjenicu da će HONOR View 20 dobiti i Android 10 OS, pa ste i hardverski i softverski s ovim telefonom mirni za mnoge godine, koje dolaze, jer realno - ničega vam neće nedostajati! Sad, kad je dostupan po ceni od 510 evra ili čak za kupovinu na rate, HONOR View 20 vam je bliži, nego što je ikad ranije bio. Odluka je na vama!

Honor View 20 specifikacije i cena:

- Ekran: 6.4 inča (16.25 cm), IPS LCD, All-View ekran, 2.310 x 1.080 piksela, 400 ppi, 19:5.9, Corning Gorilla Glass 5 zaštita

- Čipset: Kirin 980 sa Neuronskom jedinicom x 2

- RAM: 6 GB ili 8 GB

- Interna memorija: 128 GB ili 256 GB

- Kamera: 48 MPx, otvor blende f/1.8, EIS i AIS opcija, dodatna infrared ToF 3D kamera, LED blic dvotonski, HDR, hibridni fokus + PDAF, 4K video, usporen snimak do 960 fps, AI unapređenja sa Emoji-jima, brojačem kalorija i AI šopingom

- Selfi kamera: 25 MPx, f/2.0, Auto HDR, portreti, ulepšavanje, fiksiran fokus

- Baterija: 4.000 mAh

- Operativni sistem: Android 9.0 Pie sa Magic 2.1 UI-jem

- Veze: NFC, Dual + AI GPS, GPS-A, Glonass, 4.5G i LTE 4G, 3G, GSM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth v5.0, A2DP, LE, aptX, USB Type-C, USB Host, 3.5 mm audio

- Ostalo: Mono donji zvučnik, Dual SIM, Corning Gorilla Glass 5 zaštita od grebanja i oštećenja, skener otiska prsta na poleđini, skener lica, Infra red + daljinski...

- Cena: od 510 evra.

Ako tražite nešto povoljnije modele

Ukoliko je HONOR View 20 iz bilo kog razloga previše za vas, HONOR Srbija ima još nekoliko modela, koji su na sniženju, a pripadaju tzv. “entry-level“ delu ponude.

Zapravo, među njima je i telefon, koji je nosila naša slavna atletičarka Ivana Španović, pa ne bismo rekli da je to “samo tamo neki, običan“ telefon. Naravno radi se o HONOR 8X telefonu, čija je cena snižena na oko 220 evra za najjači model, a koji je još jedan dokaz da sjajan telefon i spolja i iznutra nikako ne mora da košta čitavo bogatstvo!

Više detalja o HONOR 8X telefonu, slike i video uživo, pronaći ćete u našem izveštaju iz Praga, sa svetske promocije, pa se podsetite pre kupovine.

HONOR telefoni, koji su na sniženju su:

- HONOR 8X: 25.999 RSD, odnosno oko 220 evra

- HONOR 8A: 17.990 RSD, odnosno oko 155 evra

- HONOR 7S: 10.990 RSD, odnosno oko 95 evra.

Izaberite svoj novi HONOR telefon i podelite svoje utiske sa nama!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Honor

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.