SAD: Preminuo tinejdžer koji je pucao na učenike - motiv napada ostao nerazjašnjen

Izvor: B92, 16.Nov.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Preminuo tinejdžer koji je pucao na učenike - motiv napada ostao nerazjašnjen

Los Anđeles -- Šesnaestogodišnjak koji je ubio dvoje učenika i ranio troje u dvorištu srednje škole blizu Los Anđelesa, preminuo je od povreda koje je sam sebi zadao.

Mladić je pucao sebi u glavu posle napada u školi u četvrtak ujutro, na svoj rođendan, i primljen je u bolnicu u kritičnom stanju, prenosi Rojters.

Kako se navodi, policija nije uspela da ga ispita o motivima, a nije ostavio pismo koje bi pomoglo u razjašnjenju zašto je pucao u školi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tinejdžer u Kaliforniji ubio dvoje, a zatim pucao sebi u glavu

Izvor: RTS, 16.Nov.2019

Tinejdžer koji je ubio dvoje učenika iz razreda i ranio još troje u srednjoj školi u Južnoj Kaliforniji, pucao je sebi u glavu i umro u bolnici, saopšteno je iz kancelarije šerifa okruga Los Anđeles. . Dečak je pucao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.