SAD: Izbegao smrtnu kaznu, ponestale injekcije

Izvor: Press, 06.Apr.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Izbegao smrtnu kaznu, ponestale injekcije

Virdžinija - Muškarac osuđen na smrtnu kaznu u poslednji trenutak je spašen nakon što su američke vlasti u Virdžiniji shvatile da nemaju smrtonosnu injekciju.
foto: b92.net
Tako je Ivan Teleguz, inače Ukrajinac, dobio novu priliku da uspe da se izvuče sa liste za egzekuciju.
Izvršenje smrtne kazne trebalo je da se izvrši 13. aprila, a novi datum još nije poznat.
Teleguz je osuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na smrtnu kaznu nakon što je 2006. godine organizovao ubistvo svoje bivše devojke. Svađa sa njom počela je zbog alimentacije, a kulminacija se dogodila kada je Ukrajinac platio 2.000 dolara Edvinu Le Gilkesu i Majklu Entoniju Hetriku da ubiju devojku. 

Hetrik je stigao ispred stana i rekao devojci da hitno treba da telefonira, nakon toga joj je prerezao vrat, ali je usput povredio sebe i ostavio vlastitu krv na mestu zločina. 

Prava zavrzlama je nastala nekoliko godina nakon presude kada je drugi saučesnik rekao da je lagao policiji i sudu kada je optužio Teleguza da im je platio za ubistvo.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbegao smrtnu kaznu jer je nestalo smrtonosnih injekcija

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2016

Muškarac osuđen na smrtnu kaznu u poslednji trenutak je spašen nakon što su američke vlasti u Virdžiniji shvatile da nemaju smrtonosnu injekciju...Tako je Ivan Teleguz, inače Ukrajinac, dobio novu priliku da uspe da se izvuče sa liste za egzekuciju...Izvršenje smrtne kazne trebalo je da se izvrši...

Nastavak na Vesti-online.com...

"TEKSAŠKI VAMPIR" ČEKA SMRTNU KAZNU Kako se aprilska noć pre 18 godina pretvorila u krvavi pir

Izvor: Blic, 06.Apr.2016

Izvršenje smrtne kazne Pabla Lucija Vaskeza (38) za ubistvo dvanaestogodišnjeg dečaka u Doni 1998. godine ostaje na snazi i uskoro će biti realizovano, javlja AP...Texas to execute man who killed boy and drank his blood https://t.co/8V8uSYfIG4 pic.twitter.com/ufK07Awkco..Stravičan zločin dogodio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.