SAČEKUŠA ZA POLICAJCE!? Napadač vrebao iz ZASEDE, a onda osuo VATRU? Detalji JEZIVE PUCNJAVE kod Despotovca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠA ZA POLICAJCE!? Napadač vrebao iz ZASEDE, a onda osuo VATRU? Detalji JEZIVE PUCNJAVE kod Despotovca!

Policija i dalje proverava ko je ranio inspektora B. M. i pozornika Lj. P. u Ravnoj Reci kod Despotovca. Privedeni su otac i sin M. P. i S. P., ali još nije utvrđeno da li je neko od njih dvojice pucao.

Inspektor B. M. i pozornik Lj. P., koji su juče ranjeni dok su bili na zadatku u selu Ravna Reka kod Despotovca, uspešno se oporavljaju od zadobijenih povreda. Još je nejasno kako je došlo do ranjavanja dvojice pripadnika MUP.

Kako mediji saznaju, napadač je pucao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na policajce iz zasede.

- B. M. je metak, ispaljen najverovatnije iz krateža, okrznuo po glavi i on je smešten u ćuprijsku opštu bolnicu, dok je Lj. P.  ranjen u ruku. Njegova povreda je ozbiljnija, pošto mu je hitac zakačio arteriju na nadlaktici. Prevezen je u KC Kragujevac i zbrinut kod vaskularnog hirurga - kaže izvor.

Kako se navodi, napad na policajce dogodio se u sredu po podne, nakon što je šumar iz Ravne Reke prijavio policiji da mu je ukraden traktor.

- Policajci su došli u selo i zajedno sa šumarom tragali za ukradenim traktorom. Pretražili su celu šumu u potrazi za vozilom. Šumar je posumnjao da mu je traktor ukrao komšija M. P. (62), što je i rekao policajcima. Na M. P.  je posumnjao jer je on u selu poznat kao neko ko voli da krade - kaže naš izvor i dodaje da su policajci tada krenuli u potragu za njim.

- Kada su došli u njegovo dvorište da bi obavili pretres, pronašli su traktor s kog je skinut menjač. Tada su odjeknuli pucnji i policajci su pali. Nastao je haos, meštani su odmah pritrčali da pomognu povređenima. U toj gunguli niko nije obraćao pažnju na napadača - kaže izvor i dodaje da je policija potom privela M. P., ali i njegovog sina S. P. (26).

- Njih dvojica su uhapšena u svojoj kući. S njima je juče obavljen razgovor. Urađeni su parafinska rukavica i poligrafsko ispitivanje, nakon čega će se znati da li je neko od njih dvojice pucao u policajce, ili je to učinila treća osoba - kaže sagovornik i dodaje da se ispituje i odakle su tačno ispaljeni hici.

Nađena i fantomka

Policija je inače saopštila da je pretragom terena i kuće osumnjičenog, pronađeno više traktorskih delova i dve motorne testere za koje se sumnja da potiču iz krađa, patrone za lovačku pušku kao i "fantomka" koju je, najverovatnije, osumnjičeni nosio.

Nije druželjubiv - Bavi se prodajom drva

Meštani Ravne Reke ispričali su da je M. P. više puta hapšen zbog krađa.

- On je izgleda kleptoman. Ranije je krao alat, kosačice, mašine... Ma sve što mu padne šaka. Zato je šumar odmah i posumnjao na njega - kaže meštanin i dodaje da M. P. važi za mirnog i povučenog čoveka.

- Bavi se prodajom drva i poljoprivredom. Ima i stoku. Inače se ni sa kim ne druži, samo s jednim komšijom - kaže meštanin.

Možete nas pratiti na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Detalji pucnjave u kojoj su ranjena dva policajca

Izvor: RTS, 26.Okt.2018, 18:07

Iako su isprva obojica negirali umešanost u pucnjavu, sin Miroslava Petrovića rekao da mu je otac priznao da je ranio policajce ispred njihove kuće u Ravnoj reci kod Despotovca. . Zbog sumnje da su počinili to krivično...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.